Godt Nytår!

Jeg kan godt lide at tænke på begyndelsen af ​​et nyt år som en mulighed for at se tilbage og fejre det der blev opnået i det forgangne år, samt at se hvad der er at lære. Det er også et godt tidspunkt at se fremad og drømme samt beslutte hvilke udfordringer jeg ønsker at tage, og hvad det er jeg gerne vil udrette.

Så det vil jeg gerne gøre i dette brev – ikke med mine personlige overvejelser, men med dem der vedrører IEA. Dette brev vil indeholde nyheder om initiativer og også omkring nogle ændringer i IEA’s bestyrelse for 2014 samt IEA’s Executive Committee, herunder vores kommende formand!

Først, lad os fejre!

Med mennesker i en organisation som vores, hvor alle arbejder på frivillig basis, er det en ære at have sådan et godt team i bestyrelsen som vi har. IEA’s behov ændrer sig, og vi er nødt til at tilpasse os dem og har nu nye initiativer der kræver forskellige sæt kompetencer. Så i løbet af bestyrelsens møde i juli sidste år (vi har to møder hvert år, hvor alle rejser til USA og møde), gjorde vi nogle omstruktureringer, hvilket har resulteret i at flere bestyrelsesmedlemmer har ændret deres ansvarsområder.

Vi har også tre nye bestyrelsesmedlemmer der sluttede sig til holdet i 2013, og to bestyrelsesmedlemmer der forlod os i slutningen af 2013 efter mange års tjeneste. Jeg vil gerne fremhæve de medlemmer der tiltrådte og forlod bestyrelsen i løbet af 2013, og du kan finde flere detaljer om bestyrelsesmedlemmerne i IEA’s hjemmeside på http://www.internationalenneagram.org/the_board/index.html.

De nye bestyrelsesmedlemmer …

AngieAngie Arendt (USA, bor i Canada) indtrådte i bestyrelsen i juli 2013 og er leder arbejdsgruppen for medlemskaber, med et stærkt fokus på at opbygge forbindelser til de forskellige dele af Enneagramverden samtidig den værdi der leveres til vores medlemmer igennem vores initiativer.

 

DirkDirk Cloete ( Sydafrika) sluttede sig også vores team i juli 2013. Hans primære opgave er at skabe en ny hjemmeside for organisationen der tager hensyn til de nye tider og behov medlemmerne. Dette er ét af ​​vores vigtigste projekter.

 

PatrickPatrick Kayrooz (Australien) trådte ind i bestyrelsen i november 2013, så han er det nyeste medlem af bestyrelsen. Selvom hans ansvarsområder først vil blive fuldt identificeret under den næste møde (i januar), vil han sandsynligvis arbejde på vores initiativer indenfor bogudgivelser og markedsføring.

De bestyrelsesmedlemmer, der forlader os …

CJCJ Fitzsimons (Irland, bor i Tyskland) har været i bestyrelsen siden 2009. Han var IEA næstformand i 2012/2013, og som den jobbeskrivelse siger, han har at gøre, hvad formanden beder ham om at gøre… eller noget i den retning. Og det gjorde han og meget mere til! Han ledte arbejdsgruppen for udgivelser, gennemgik The Journal og var involveret i NinePointsMagazine. Han var involveret i hjemmesiden, produktudvikling og har også været en fantastisk rådgiver. Hans bidrag har været betydeligt, og han har været medvirkende til meget af den udvikling vi har været igennem i de seneste par år. Han vil blive savnet.

 

GailGail Barber (USA) har været i bestyrelsen siden 2008, hvor hun har været kasserer det meste af tiden. Hendes rolle med at gøre denne organisation finansielt bæredygtig har været helt grundlæggende. Jeg ved ikke hvor vi have været uden hende. Hendes evne til pænt at udfordre ideer, har tvunget os til at tænke tingene igennem med et passende niveau af detaljer og har hjulpet os til at komme frem med mere velfunderede initiativer. Hun vil også blive savnet!

 

Initiativerne

Når jeg tænker på de ting, vi startede i 2013, er den første ting der kommer til mig NinePointsMagazine.

Vi gik fra at have en håndfuld mennesker der læste NinePoints hver tredje måned til at have flere hundrede læsere hver uge fra 72 lande. Peter McNab har gjort et fantastisk stykke arbejde og Enneagramverden har reageret overraskende positivt. Mange medlemmer bidrager og læser, men der er plads til mange, mange flere!

Konferencen 2013 var en stor succes. Der er en masse arbejde bag at få noget sådant til at ske og for at gøre det til en god oplevelse, og vi bør alle være dybt taknemmelige for vores konferenceudvalgsformand Kathryn Grant og IEA administrator Sandy Hatmaker for deres utrættelige indsats.

Vi havde et “Integral” spor som mange kunne lide. Og så fik vi et nyt forslag til udvælgelsesprocessen der omfatter anonym læsning af indlæggenes indhold. Ydermere var der en god atmosfære som blev værdsat af de fremmødte.

Vi fortsatte også med opgaver der var begyndt tidligere, såsom akkrediteringsprogrammet, bogudgivelsesprojekter og The Enneagram Journal – alle projekter der vokser og bliver revideret på et permanent grundlag for at forbedre og dokumentere de processer der arbejdes med og for at kunne kommunikere dem bedre.

Affiliates og Chapters udvikler sig og nogle er vært for regionale og lokale konferencer der foregår i  forskellige dele af verden og som gør at Enneagrammet og gøre interesseområde vokser.

Hvad lærte vi i løbet af 2013?

Jeg vil sige at det vigtigste vi har lært er, at vi er nødt til at kommunikere mere med medlemmerne. Vi gør en stor indsats for at opfylde vores mission og for at gøre et godt stykke arbejde, men mange gange har vi ikke kommunikeret godt nok om de ting vi gør og hvorfor vi gør dem – og hvordan vi gør dem. Det er noget vi helt sikkert kommer til at fokusere på i 2014.

Hvad der kommer i 2014?

Vi vil fortælle dig mere om aktiviteterne for 2014 efter vores møde i slutningen af ​​januar i San Francisco, men her vil vi gerne dele med dig at der for 2014 er dannet en IEA Executive Committee med følgende personer:

Formand – Maria Jose Munita (jeg fortsætter som formand indtil udgangen af ​​2014)

Næstformand – Peter McNab

Kasserer – Melanie Gerlich

Sekretær – Angie Arendt

Og den kommende formand er Lynda Roberts!

 

Vi har et udnævnelsesudvalg, hvis ansvar er at udpege kandidater til alle poster og foretage nomineringer til bestyrelsen. Denne gang nominerede de Lynda til som kommende formand og bestyrelsen godkendte enstemmigt dette forslag.

Jeg er glad for at kunne meddele dette, da Lynda er en person jeg har dyb respekt for såvel for hendes tekniske færdigheder, som har bidraget til at forbedre organisationens professionalisme gennem hendes arbejde med Knowledge Management, som i rollen som kasserer og i alt det andet hun gør. Men det er ikke kun det. Hun har vist en afbalanceret tilgang til ledelse i løbet af sin tid i bestyrelsen, der viser engagement i organisationen og en fornemmelse for retfærdighed og også åbenhed i spørgsmål om hvad hun selv og andre tænker.

Jeg ser også frem til at arbejde tæt sammen med den nye medlemmer i Executive Committee (Peter, Melanie, Angie og Lynda) og sætter virkelig pris på deres villighed til at bidrage i disse vigtige roller.

Jeg tror ​​vi er klar til en meget god start på året. Vi vil bygge videre på succeser og læring fra fortiden og arbejde med vores passion for at fortsætte med at hjælpe Enneagramverden til at udvikle sig.

Vi har brug for din hjælp til det, det er ikke noget vi kan gøre selv. Giv os feedback og lad os vide hvis du ønsker at samarbejde omkring nogle af de initiativer vi har, og fortæl os hvad dine tanker og idéer er samt hvad du gerne vil se ske i IEA organisationen i 2014 og videre frem.

Vi ser frem til at høre fra dig

Alt det bedste for 2014

Med venlig hilsen

María José Munita

Formand , IEA bestyrelse