Munita__Maria_Jose-smallMarts føles anderledes i forskellige dele af verden. På den nordlige halvkugle ankommer foråret langsomt efter en kold vinter, især i USA , og på den sydlige halvkugle siger vi farvel til sommeren.

Og det er nu lidt over en måned siden at IEA Globals bestyrelse afholdt sit første in-person møde i år.

Det blev afholdt i San Francisco, på samme hotel som den årlige konference finder sted i juli i år. Mødestedet var vidunderligt, godt placeret og der var mange smukke steder at spise og shoppe i det omkringliggende område.

Disse møder er altid en god mulighed til at styrke teamet og koordinere det arbejde vi gør som en bestyrelse i løbet af året. Vi har en aktivt arbejdende og har forskellige arbejdsgrupper som alle deler, hvad de har gjort i de sidste par måneder og derefter fokusere på, hvad der kommer fremadrettet. Vi deltager alle i livlige diskussioner der fører til beslutninger og handlingsplaner for hvert arbejdsområde.

Det er vores ønske at holde dig ajour med hvad vi laver, så jeg vil dele de vigtigste ting fra mødet denne gang.

Engagement , Education, Excellence

Vores bestyrelsesmøder omfatter en afklaring af hvordan det, vi har gjort den sidste måned, har ført os mod vores formål, og den enkleste måde at gøre dette på, er ved hjælp af vores tre motto-ord Engagement, Education og Excellence. Vi vil bruge disse tre ord endnu mere i vores kommunikation og dette brev er et godt sted at starte.

Engagement

Vi er sikre på at bestyrelsen har brug for at kommunikere mere med medlemmerne om vores tankeprocesser og strategier. Der er opstået nogle misforståelser i løbet af det seneste år på grund af at bestyrelsen ikke har kommunikeret så klart og så ofte som vi kunne have gjort. På vores in-person møde i januar udviklede vi en kommunikationsplan for resten af året. Vi er allerede begyndt at dele nogle af tankerne bag vores beslutninger i vores “Governance opdateringer” i NinePointsMagazine http://ninepointsmagazine.org/. Du har måske allerede set “Meet the board”-artiklerne der er ligger her, hvor bestyrelsesmedlemmer deler mere om deres liv, interesser og det arbejde de gør som en del af IEA bestyrelsen. Jeg opfordrer dig til at lære bestyrelsen bedre at kende og læse de små artikler!

Engagement er ikke en ensrettet proces , for som altid vil vi virkelig opfordre dig til at engagere dig med bestyrelsen. Én af de måder som vi håber på at gøre det lettere at komme i kontakt med os vil være i løbet af konferencen, hvor vi har et særskilt område afsat, hvor du kan komme forbi og tale med bestyrelsesmedlemmer om eventuelle problemer som du ønsker at diskutere, og der vil også være afsatte tidspunkter, hvor du vil kunne komme og tale med os der har ansvar for hvert af de specifikke områder såsom akkreditering , affiliates og chapters, NinePoints Magazine, the Enneagram Journal osv. Og vi altid åbne for feedback og ideer fra medlemmerne.

Education

Jeg bliver ved med at henvise NinePoints Magazine i disse breve, og jeg har ikke planer om at stoppe! Vi er meget begejstrede for dette initiativ af flere årsager:

• Det hjælper os med at sprede budskabet om Enneagrammet og på nuværende tidspunkt er det blevet
læst i 85 lande, på 6 kontinenter.

• Flere og flere medlemmer indsender artikler til offentliggørelse. Alle vores medlemmer opfordres til at
indsende artikler til os.

• Det er en fantastisk platform for de lokale grupper – affiliates og chapters – hvor de kan fortælle om hvad
de laver.

• Det er stedet at søge hvis du vil finde de spændende aktiviteter på konferencen i San Francisco 2014.

NinePoints Magazine underbygger ønsket om Education, men også Engagement , da det forbinder fællesskabet gennem offentliggørelse af artikler og nyheder og giver mulighed for kommentarer fra andre fra hele verden .

I år er det 20-årsdagen for den første Enneagramkonference nogensinde, og vores Conference Chair, Kathryn Grant, har arbejdet med sit team for at levere en virkelig speciel oplevelse for alle der deltager. Denne begivenhed giver en mulighed for at forbedre Education delen i vores motto, men er også en fantastisk måde at forbinde og opbygge fællesskab og dermed styrke Engagement.

Excellence

Dette er en konstant i vores arbejde, og vi mener at der er mange måder hvorpå vi stræber efter dette på meget konkrete måder. Måske er det mest spændende i den sammenhæng vores omlægning af hjemmesiden. Dirk Cloete har taget den del sammen med Lynda Roberts. Det er vores hensigt at du vil være i stand til at se den nye hjemmeside i løbet af konferencen. Denne nye teknologiske platform vil gøre det muligt for os at kommunikere med hinanden meget lettere.

Vi har foretaget en grundig gennemgang af akkrediteringsprogrammet baseret på vores erfaringer i løbet af de sidste par år, og inkorporerer feedback fra de medlemmer der er involveret i processen. Mange mennesker har arbejdet på akkrediteringsprogrammet i årenes løb (herunder Isabel Salama, Susanne Povelsen og Melanie Gerlich). Vi glæder os til indenfor kort til at kommunikere mere om ændringerne.

Vi fortsætter med at skærpe de standarder vi har som udvælgelsesprocesser for konferencerne og vores publikationer. Mens vi gør det, er vi også forpligtet til at levere mere information og støtte til dem der ønsker at fremsætte forslag og artikler, så vi alle lærer og drager fordel af det. Vi har tillid til at det er noget medlemmerne værdsætter, da det betyder at kvaliteten af ​​de ydelser du modtager bliver bedre hele tiden.

Jeg vil opfordre dig til at give os feedback på, hvad vi gør og give os ideer til hvad du gerne vil se ske. Lad os også vide, hvordan du gerne vil være involveret! Du kan sende mig en mail på mariajose.munita @ internationalenneagram.org

Med venlig hilsen

María José Munita

President , IEA bestyrelsen